Spotlight Vacature!

Vacature Nanny in IJmuiden

Woonplaats gezin: IJmuiden
Aanvangsdatum: z.s.m
Werkuren: 130 uur
Dienstverband: Nanny Dagopvang

Het gezin bestaat uit moeder, vader, 2 dochters (1,5 en 5,5) en een zoon (3,5). De ouders zijn op zoek naar een liefdevolle, meedenkende en ondernemende Nanny die een team wil vormen met het gezin. Neem jij 3 dagen in de week de zorg over van de ouders en wil jij elke dag iets bijdragen aan de ontwikkeling en herinneringen van deze kinderen? De dagen zijn maandag, dinsdag en donderdag van 08.00-18.00 uur.

Vacature marketing en communicatie stage

Woonplaats gezin: Haarlem
Aanvangsdatum:
Werkuren: uur
Dienstverband: Nanny BSO

Voor in ons kleine team van medewerkers zijn wij per direct op zoek naar een Stagiaire Marketing en Communicatie. Studeer jij marketing en ben je op zoek naar een stage? Laat het ons dan weten. Je komt bij ons te werken op ons kantoor in Haarlem. Wij zitten tegenover het station en zijn daarom goed bereikbaar met het openbaar vervoer of met de auto.

Vacature Nanny oppas (zonder opleiding)

Woonplaats gezin: Amsterdam
Aanvangsdatum: zsm
Werkuren: 80 uur
Dienstverband: Nanny BSO

Voor verschillende gezinnen in Amsterdam, Haarlem, Utrecht, Den Haag en Rotterdam staan Nanny vacatures open. We zoeken oppasmeiden die een tussenjaar hebben en het leuk lijken om structureel bij een gezin op te passen. De gezinnen bestaan uit 2, 3 en soms 4 kinderen tussen de 4-12 jaar. De meeste gezinnen gaan uit van 4 a 5 uren per dag tijdens de schoolweken en hele dagen in de vakanties. Salaris €1000,- per maand