Spotlight Vacature!

Vacature Nanny in Den Haag

Woonplaats gezin: Den Haag
Aanvangsdatum: in overleg
Werkuren: 30 uur
Dienstverband: Nanny Dagopvang

Het gezin bestaat uit vader, moeder een jongen van 5 jaar en een meisje van 1 jaar. De ouders zijn op zoek naar een liefdevolle, ondernemende en ervaren Nanny met een eigen visie over opvoeden die samen met de ouders een team wil vormen in de opvoeding van hun 2 kinderen. Neem jij drie dagen per week de zorg van de ouders over? De werkdagen zijn dinsdag, woensdag en donderdag van 8:00 tot 18:00 uur. De dagen kunnen in overleg met de Nanny eventueel veranderen in andere vaste dagen. Op basis van jouw profiel is een hoger salaris bespreekbaar.

Vacature Nanny in Muiden

Woonplaats gezin: Muiden
Aanvangsdatum: in overleg
Werkuren: 27 uur
Dienstverband: Nanny Dagopvang

Voor een jong en gezellig gezin in Muiden zijn we op zoek naar een ondernemende en ervaren Nanny voor 3 dagen in de week. De focus moet liggen op de verzorging van de kinderen en daarnaast zou het wenselijk zijn als de Nanny voorbereidingen kan treffen voor het avondeten en licht huishoudelijke taken kan verrichten zodat ouders in een opgeruimd huis thuiskomen. Het gaat om de dagen woensdag, donderdag en vrijdag van 8:00-17:00 uur, waarvan de woensdag een must is. Donderdag en/of vrijdag kunnen eventueel omgeruild worden voor een andere dag.

Vacature Nanny in Oegstgeest

Woonplaats gezin: Oegstgeest
Aanvangsdatum: In overleg
Werkuren: 28,5 uur
Dienstverband: Nanny Dagopvang

Voor een gezin met 3 kinderen waarvan de Nanny hoofdzakelijk nodig is voor het jongste meisje van net 2 jaar oud. De ouders zijn op zoek naar lieve en pedagogisch sterke Nanny die op zoek is naar een mooie uitdaging en samen met de ouders een team wil vormen. De werkdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag van 8:00 tot 17:30 uur. Op basis van jouw profiel is een hoger salaris bespreekbaar.