Spotlight Vacature!

Vacature Gezinsconsulent kantoor Haarlem

Woonplaats gezin: Haarlem
Aanvangsdatum: 01-05-2023
Werkuren: 32 uur
Dienstverband: Gezinsconsulent

Voor in ons kleine team van medewerkers zijn wij per maart 2023 op zoek naar een Gezinsconsulent. Je hebt een pedagogische opleiding afgerond, daarnaast heb je affiniteit met het werken met kinderen. Jij zoekt een afwisselende baan voor 3-4 dagen per week, 28-32 uren per week. Je werkt vanuit ons kantoor in Haarlem. Wij zitten tegenover het station, goed bereikbaar met de auto en het OV.

Nanny vacature in Haarlem voor 4 kinderen (opleiding niet vereist)

Woonplaats gezin: Haarlem
Aanvangsdatum: 01-09-2023
Werkuren: 60 uur
Dienstverband: Nanny BSO

Het gezin bestaat uit vader, moeder een zoon van 9, een jongens tweeling van bijna 7 en een meisje van 4 jaar. Zij zoeken opvang op maandag en dinsdag van 12.00- 18.00 uur. In de vakanties hele dagen van 08.30 – 18.00 uur. Verdiensten €1260,- voor 2 dagen per week. Goed te combineren met ander gezin.

Vacature Nanny in Rotterdam

Woonplaats gezin: Rotterdam
Aanvangsdatum: Z.S.M.
Werkuren: 130 uur
Dienstverband: Nanny Dagopvang

Voor een actief en liefdevol gezin waarvan beide ouders fulltime werken, staat een Nanny vacature open. We zijn met spoed op zoek naar een actieve en meedenkende Nanny die de zorg voor drie jongens en een baby meisje op zich wil nemen. Neem jij de zorg voor 2 of 3 dagen per week over? De dagen zijn maandag, donderdag en een derde dag eventueel in overleg.