Spotlight Vacature!

Vacature Nanny in loondienst in Amsterdam

Woonplaats gezin: Amsterdam
Aanvangsdatum: 1 september 2022
Werkuren: 36 uur
Dienstverband: Nanny Dagopvang

Voor een ondernemend en warm gezin in Amsterdam, staat een Nanny vacature in loondienst open. Het gezin bestaat uit vader, moeder, 2 meisjes van 7 en 5 jaar en een jongetje van bijna 1 jaar. Het gezin is op zoek naar een liefdevolle en zelfstandige Nanny. Als Nanny voor dit gezin ben jij 4 dagen beschikbaar en zorg je voornamelijk voor de jongste van het gezin.

Vacature Nanny in Pijnacker

Woonplaats gezin: Pijnacker
Aanvangsdatum: Z.S.M.
Werkuren: 74 uur
Dienstverband: Nanny Dagopvang

Voor een close, zorgzaam en liefdevol gezin dat graag omringt is door mensen die ze lief hebben, staat een Nanny vacature open. Het gezin bestaat uit vader, moeder een meisje van 1,5 jaar en een baby op komt in November. Het gezin is zo spoedig mogelijk op zoek naar een professionele, geduldige en zorgzame Nanny die met passie en liefde haar werk doet. Dagen zijn in overleg m.u.v. de donderdag

Vacature Nanny in Wassenaar

Woonplaats gezin: Wassenaar
Aanvangsdatum: Z.S.M.
Werkuren: 156 uur
Dienstverband: Nanny Dagopvang

Voor een spontaan, gezellig en hecht gezin in Wassenaar staat een Nanny vacature open. Het gezin bestaat uit vader en moeder, een jongen van net 4 jaar, een jongen van net 2 jaar geworden en een baby jongen op komst eind oktober/begin november. De Nanny die wij zoeken voor deze vacature is zorgzaam, spontaan, geduldig, consequent maar vooral liefdevol. Een Nanny die ouders echt kan ondersteunen bij de opvoeding van hun drie jongens. Mocht je goed Engels spreken is dat een pre!