Vind hier jouw baan als Nanny.

Bekijk onze actuele kinderopvang vacatures.

We verwelkomen je graag als NSN Nanny!

Bij Nanny Service Nederland vinden wij het erg belangrijk dat onze Nanny’s tevreden zijn. Als onze Nanny’s tevreden zijn werkt dit door in het gezin en zijn de gezinnen ook tevreden. Bij ons bepaal jij je eigen loon en krijg je een vast salaris per maand. Wij denken met jou mee!
Enthousiast geworden? Bekijk hieronder onze Nanny vacatures.  

Nanny opleiding

Heb jij nog niet juiste opleiding? Ook dan kun jij je bij ons inschrijven en direct aan de slag. Bekijk dan onze Nanny opleiding. We bieden een uitgebreid opleidingspakket met begeleiding. 

Vacaturemail

Zie jij niet direct een passende vacature in onderstaande lijst. Schrijf je dan in voor onze vacaturemail en ontvang de nieuwste vacatures direct via de email. 

Heb je verder nog vragen? Kijk ook eens bij onze meest gestelde vragen. Daar vind je zeker het juiste antwoord. Wij zijn erg goed bereikbaar en staan altijd voor je klaar. Naast dat je ons kunt bellen kun je ook een bericht sturen via whatsapp, op onze zakelijke mobiel

Soort Dienstverband
Regio
Werkdagen
Dienstverband:
Regio:
Aantal kinderen:
04
Werkdagen:

Onze actuele vacatures.

Vacature Nanny in Bosch en Duin

Woonplaats gezin: Bosch en Duin
Aanvangsdatum: In overleg
Werkuren: 80 uur
Dienstverband: Nanny BSO

Voor een gezellig en sociaal gezin in Bosch en Duin (naast Bilthoven en Zeist) staat een Nanny vacature open. Het gezin bestaat uit vader, moeder, een jongen van 9 jaar, een meisje van 5 jaar en een jongen van net 4 jaar. Ouders zijn op zoek naar een meedenkende, flexibele, liefdevolle en geduldige Nanny die duidelijke grenzen en structuur biedt aan de kinderen. Ben jij een Nanny die stevig in haar schoenen staat het geen probleem vindt om zo nu en dan flexibel te zijn en kinderen een gezellige middag te bieden? Dan is dit gezin op zoek naar jou! De dinsdag en donderdag is voor hen een must, en de derde dag is in overleg.

Nanny vacature in Bilthoven

Woonplaats gezin: Bilthoven
Aanvangsdatum: 01-01-2023
Werkuren: 80 uur
Dienstverband: Nanny BSO

Het gezin bestaat uit vader, moeder, een meisje van 12 jaar, een jongen van 11 jaar en meisje van 8 jaar. Ouders zijn opzoek naar een Nanny die leuke activiteiten onderneemt met de kinderen, alle sportclubjes coördineert en de juiste begeleiding biedt aan de kinderen. Jij als Nanny krijgt voldoende vrijheid om de middagen in te delen. Neem jij op maandag, dinsdag en woensdag in de middagen de organisatie en zorg van ouders over?

Vacature Nanny in Oegstgeest

Woonplaats gezin: Oegstgeest
Aanvangsdatum: In overleg
Werkuren: 30 uur
Dienstverband: Nanny Dagopvang

Het gezin bestaat uit vader, moeder een zoontje van 1,5 jaar en een pasgeboren baby. Het gezin zoekt een stabiele, zorgvuldige, zorgzame maar vooral liefdevolle Nanny, die onderdeel van het gezin wil worden. Ben jij als Nanny drie dagen per week beschikbaar en wil je graag de zorg over een jongetje van 1,5 en een baby broertje die elk moment geboren kan worden? Reageer dan snel! Voorkeursdagen zijn maandag, donderdag en vrijdag en dit is eventueel te ruilen met woensdag in overleg.

Nanny in Niebert

Woonplaats gezin: Niebert
Aanvangsdatum: in overleg
Werkuren: 47 uur
Dienstverband: bso

Voor een gezin in Niebert zoeken wij een Nanny. Het gezin bestaat uit moeder, vader een jongen van 6 en een jongen van 4. Ouders zoeken een actieve, spontane en liefdevolle Nanny die affiniteit heeft met dieren, aangezien het gezin 2 paarden, een kat en een hond hebben. Ouders vinden het belangrijk dat er structuur is en dat de kinderen hunzelf kunnen zijn. De werkdagen zijn maandagmiddag, en donderdagmiddag van 14:00-18:30 en 6 weken van de schoolvakanties van 7:30-17:00. Dagen zijn in overleg en eventueel is het aantal uren ook uit te breiden.

BSO Nanny in Breda

Woonplaats gezin: Bavel
Aanvangsdatum: z.s.m.
Werkuren: 60 uur
Dienstverband: bso

Voor een warm en liefdevol gezin in Bavel (gemeente Breda) zijn wij z.s.m. op zoek naar een Nanny. Het gezin bestaat uit vader, moeder, meisje van 7 jaar, meisje van 5 jaar en een jongen van 4 jaar oud. Daarnaast woont er ook een lieve hond bij het gezin. Het gezin zoekt een lieve Nanny die het leuk vind om met de kinderen gezelschapsspelletjes te spelen en creatief bezig kan zijn. Daarnaast vinden ouders stabiliteit en harmonie erg belangrijk. Ouders zouden dan ook graag een lange samenwerking met je aangaan. In de schoolweken zijn de werktijden van 15.30-18.30 uur, in de vakantieweken zijn de werktijden van 08.00/08.30-18.30 uur. Het gezin zou graag een Nanny voor 2 of 3 dagen in de week willen. De dagen en tijden zijn bespreekbaar, evenals het wel of niet werken in de schoolvakanties. Het gezin is erg flexibel.

Vacature Nanny in Nederhorst den Berg

Woonplaats gezin: Nederhorst den Berg
Aanvangsdatum: Z.S.M.
Werkuren: 30 uur
Dienstverband: Nanny Dagopvang

Voor een gezin uit Nederhorst den Berg staat een Nanny vacature open. Het is een samengesteld gezin en bestaat uit vader, moeder, 3 meiden, 1 jongetje en een kat. Het gezin is op zoek naar een liefdevolle en creatieve Nanny die de zorg, 3 dagen in de week, van ouders overneemt. Als Nanny voor dit gezin ga jij er graag op uit met de kinderen en vind jij het belangrijk om de kinderen uit te dagen in hun spel en ontwikkeling. Het gezin is flexibel in dagen en tijden.

Vacature Nanny in Amersfoort

Woonplaats gezin: Amersfoort
Aanvangsdatum: In overleg
Werkuren: 74 uur
Dienstverband: Nanny Dagopvang

Voor een gezin in Amersfoort staat een Nanny vacature open. Het gezin bestaat uit moeder, vader, een tweeling van 4 jaar en een tweeling van 10 maanden. Het gezin is op zoek naar een liefdevolle, meedenkende Nanny die samen met het gezin een hecht team wil vormen. Neem jij op maandag en dinsdag, van 9:30 tot 18:00 uur, de zorg van ouders over?

Vacature Nanny in Hoogkarspel

Woonplaats gezin: Hoogkarspel
Aanvangsdatum: Z.S.M.
Werkuren: 44/87 uur
Dienstverband: Nanny Dagopvang

Het gezin bestaat uit vader, moeder en 3 meiden van 9 jaar, 2,5 jaar en 1,5 jaar. Het gezin is op zoek naar een liefdevolle, zorgzame en ondernemende Nanny. Neem jij voor één dag per week de zorg van de kinderen over? Mocht je twee dagen willen werken, is dit ook zeker bespreekbaar. De maandag is eigenlijk een must, eventueel tweede dag flexibel in overleg.

 Vacature Nanny in Amsterdam

Woonplaats gezin: Amsterdam
Aanvangsdatum: Z.S.M.
Werkuren: 74 uur
Dienstverband: Nanny Dagopvang

Voor een vrolijk jongetje van 1,5 jaar staat een Nanny vacature open. We zijn op zoek naar een gezellige en liefdevolle Nanny. De ene week zal de opvang plaats vinden bij moeder thuis, en de andere week bij vader thuis. Het jongetje vindt het leuk om boekjes te lezen of om heerlijk buiten te spelen. In de buurt zijn verschillende parken en speeltuinen. De dagen zijn dinsdag en woensdag, 74 uren per maand en € 1184,- per maand.

Vacature Nanny in Pannerden

Woonplaats gezin: Pannerden
Aanvangsdatum: z.s.m.
Werkuren: 20 uur
Dienstverband: Nanny Dagopvang

Voor een gezin in Pannerden staat een Nanny vacature open voor 20 uur per week. De gewenste startdatum is 1 september 2022, een eventuele latere start is in overleg mogelijk. Het gezin bestaat uit vader, moeder, twee dochters en een zoon. Het gezin heeft ook een hond (beagle). Als Nanny voor dit gezin ben je lief, zorgzaam, consequent en ondernemend. In de opvoeding vinden ouders het belangrijk dat je ritme en structuur kunt bieden. Jouw werkdagen en tijden zijn bij voorkeur maandag van 08.00-18.00 uur, woensdag van 13.00-17.00 uur en donderdag van 12.00-18.00 uur. Mocht je op deze dagen andere tijden beschikbaar zijn dan horen wij ook graag van jou.