Vind hier jouw baan als Nanny.

Bekijk onze actuele kinderopvang vacatures.

We verwelkomen je graag als NSN Nanny!

Bij Nanny Service Nederland vinden wij het erg belangrijk dat onze Nanny’s tevreden zijn. Als onze Nanny’s tevreden zijn werkt dit door in het gezin en zijn de gezinnen ook tevreden. Bij ons bepaal jij je eigen loon en krijg je een vast salaris per maand. Wij denken met jou mee!
Enthousiast geworden? Bekijk hieronder onze Nanny vacatures.  

Nanny opleiding

Heb jij nog niet juiste opleiding? Ook dan kun jij je bij ons inschrijven en direct aan de slag. Bekijk dan onze Nanny opleiding. We bieden een uitgebreid opleidingspakket met begeleiding. 

Vacaturemail

Zie jij niet direct een passende vacature in onderstaande lijst. Schrijf je dan in voor onze vacaturemail en ontvang de nieuwste vacatures direct via de email. 

Heb je verder nog vragen? Kijk ook eens bij onze meest gestelde vragen. Daar vind je zeker het juiste antwoord. Wij zijn erg goed bereikbaar en staan altijd voor je klaar. Naast dat je ons kunt bellen kun je ook een bericht sturen via whatsapp, op onze zakelijke mobiel

Soort Dienstverband
Dienstverband filter
Regio
Regio
Werkdagen
Werkdagen
Dienstverband:
Dienstverband filter
Regio:
Regio
Aantal kinderen:
Aantal Kinderen - slider
04
Werkdagen:
Werkdagen

Onze actuele vacatures.

Vacature Nanny in Groningen-Zuid

Woonplaats gezin: Groningen-Zuid
Aanvangsdatum: in overleg
Werkuren: 10 uur
Dienstverband: Nanny BSO

Voor een gezin in Groningen-Zuid staat een Nanny vacature open. Het gezin bestaat uit vader, moeder, meisje van 9, jongen van 7 en een meisje van 5. De werkdagen en tijden zijn: woensdag van 12:00-17:30 en een middag van 14:30-17:30. Welke dag dit zal zijn is in overleg, maar op de vrijdag is in ieder geval geen opvang nodig. In de schoolvakanties zijn het hele dagen van 9:00-17:30. Ook is uitbreiding van de uren bespreekbaar. Ouders zoeken een lieve en zorgzame Nanny die het leuk vindt om spelletjes etc. met ze te doen en waar ze zich veilig bij voelen. Iemand die het leuk vindt om dingen met ze te ondernemen, maar ze ook hun eigen gang laat gaan als ze dat nodig hebben na een dag school.

Vacature Nanny in Bilthoven

Woonplaats gezin: Bilthoven
Aanvangsdatum: september 2024
Werkuren: 33 uur
Dienstverband: Nanny Dagopvang

Voor een jong gezin in Bilthoven, staat een Nanny vacature open. Wij zijn op zoek naar een liefdevolle Nanny die naast gezelligheid ook rust en regelmaat brengt. Het gezin bestaat uit vader, moeder en een jongen van 4 jaar en twee meisjes van 2 jaar en 0 jaar. Ervaring met baby’s is een vereiste. De werkdagen zijn dinsdag, woensdag en donderdag van 8:00-19:00 uur. Naast de liefdevolle verzorging van de kinderen zijn licht huishoudelijke taken ook onderdeel van de werkdag zoals; vaatwasser uitruimen, een was wegwerken en daarnaast een maaltijd kookt voor het gezin. De kinderen zullen meestal op tijd alleen met de Nanny eten, ouders eten later. De kinderen zijn flexibel en gewend om vaak nieuwe gezichten te zien en passen zich makkelijk aan.

Vacature Nanny in Woudenberg

Woonplaats gezin: Woudenberg
Aanvangsdatum: z.s.m.
Werkuren: 80 uur
Dienstverband: Nanny BSO

Voor een hecht en actief gezin in Woudenberg staat een Nanny vacature open. Het gezin bestaat uit vader, moeder, twee jongens van 10 en 5 jaar en een meisje van 9 jaar. We zijn op zoek naar een lieve, actieve en ondernemende Nanny die de ouders 3 dagen per week kan ontzorgen. Naast de zorg voor de kinderen behoren licht huishoudelijke taken en koken voor het gezin ook tot de werkzaamheden. De werkdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag van 13:00-18:00 uur, maar hierin kan eventueel nog een dag geschoven worden.

Vacature Nanny in Amsterdam (in loondienst)

Woonplaats gezin: Amsterdam
Aanvangsdatum: in overleg
Werkuren: 32 uur
Dienstverband: Nanny in Loondienst

Voor een druk, ondernemend gezin zoeken wij een Nanny in loondienst. Het gezin bestaat uit vader, moeder en 2 jonge tienermeisjes. Het zou fijn zijn als jij de aanvulling bent voor het gezin. Je bent creatief in het bedenken van activiteiten, zowel binnen- als buitenshuis en je houdt van koken. Ook voel je de ouders goed aan en ben je een verlengstuk in de opvoeding. Je kijkt wat de kinderen nodig hebben. Je bent georganiseerd, je houdt van aanpakken en je bent integer.

Vacature Nanny in Oudemolen

Woonplaats gezin: Oudemolen (gemeente Moerdijk)
Aanvangsdatum: in overleg
Werkuren: 30 uur
Dienstverband: Nanny BSO

Voor een gezin in Oudemolen staat een Nanny vacature open. Het gezin bestaat uit vader, moeder, meisje van bijna 12 jaar oud, jongen van 9 jaar oud en een eeneiige meisjes tweeling van 7 jaar oud. Vanwege het werk van ouders zijn zij met name op zoek naar opvang van vrijdagmiddag t/m zondag avond of maandag ochtend. Dit houdt in dat je heel het weekend inclusief de nachten bij het gezin voor de kinderen zal zorgen. Van april t/m september hebben ouders de drukste periode, de overige maanden zijn ouders wat flexibeler qua opvang. Wil je graag meer of minder uren werken? Ook dan zien wij graag jouw reactie tegemoet.

Vacature Nanny in Loon op Zand

Woonplaats gezin: Loon op Zand
Aanvangsdatum: z.s.m.
Werkuren: 20 uur
Dienstverband: Nanny Dagopvang

Voor een gezin uit Udenhout staat een Nanny vacature open. Momenteel woont het gezin nog in Udenhout. Medio augustus/september 2024 zal het gezin verhuizen naar Loon op Zand. Het gezin bestaat uit vader, moeder, een dochter van 6 jaar oud, een dochter van 5 jaar oud en een dochter van 2 jaar oud. Daarnaast heeft het gezin twee katten. Het gezin zoekt per direct op dinsdagen en woensdagen een fijne Nanny. Vanaf september 2024 komt de donderdag erbij.

Vacature Nanny in Oegstgeest

Woonplaats gezin: Oegstgeest
Aanvangsdatum: z.s.m.
Werkuren: 16 uur
Dienstverband: Nanny Dagopvang

Voor een gezin in Oegstgeest, staat een Nanny vacature open. Het gezin bestaat uit vader, moeder, een jongen van 5, een meisje van 3 en een meisje van 1 jaar. Het gezin is op zoek naar een vriendelijke, zachtaardige Nanny die veel geduld heeft. Als Nanny voor dit gezin ga je er graag op uit en bent creatief en bedenkt leuke dingen om te doen met de kinderen. Neem jij op woensdag en vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur de zorg van de ouders over?

Vacature Nanny in Overveen

Woonplaats gezin: Overveen
Aanvangsdatum: bij voorkeur 1 oktober 2024
Werkuren: 20 uur
Dienstverband: Nanny Dagopvang

Voor een gezin in Overveen, staat een Nanny vacature open. Het gezin bestaat uit moeder, vader, 2 zoons en een baby op komst die medio augustus wordt geboren. De ouders zijn op zoek naar een liefdevolle, meedenkende Nanny die lekker actief in het leven staat om lekker veel naar buiten te gaan. Neem jij twee dagen per week de zorg van de ouders over? De werkdagen zijn op dinsdag en vrijdag.

Vacature Nanny in Rotterdam

Woonplaats gezin: Rotterdam
Aanvangsdatum: z.s.m.
Werkuren: 30 uur
Dienstverband: Nanny Dagopvang

Voor een gezellig, druk maar toch georganiseerd gezin in Rotterdam staat een Nanny vacature open. Het gezin bestaat uit vader, moeder en 4 jongens van 8, 7, 4 & 1 jaar. Ouders zoeken een flexibele en liefdevolle Nanny die drie dagen per week de zorg overneemt, bij voorkeur op maandag, dinsdag en donderdag. Ouders voeden hun kinderen vrij op, uiteraard binnen bepaalde kaders. Alle kinderen zijn totaal verschillend zowel qua innerlijk als uiterlijk. Alle jongens hebben hun eigen interesses en ontwikkelingen. Ouders vinden inzet vele malen belangrijker dan prestatie.

Vacature Nanny in IJmuiden

Woonplaats gezin: IJmuiden
Aanvangsdatum: 1 september 2024
Werkuren: 24 uur
Dienstverband: Nanny Dagopvang

Voor een warm en hecht gezin in IJmuiden, staat een Nanny vacature open. Het gezin bestaat uit vader, moeder, een meisje van 1,5 en een tweeling op komst in juni 2024. De ouders zijn op zoek naar een liefdevolle, meedenkende Nanny die samen met ouders een hecht team wil vormen. Neem jij drie dagen per week de zorg van de ouders over? Bij voorkeur zouden de opvangdagen op maandag, donderdag en vrijdag zijn.

Spotlight Vacature!

Vacature Nanny in Den Haag

Woonplaats gezin: Den Haag
Aanvangsdatum: in overleg
Werkuren: 30 uur
Dienstverband: Nanny Dagopvang

Het gezin bestaat uit vader, moeder een jongen van 5 jaar en een meisje van 1 jaar. De ouders zijn op zoek naar een liefdevolle, ondernemende en ervaren Nanny met een eigen visie over opvoeden die samen met de ouders een team wil vormen in de opvoeding van hun 2 kinderen. Neem jij drie dagen per week de zorg van de ouders over? De werkdagen zijn dinsdag, woensdag en donderdag van 8:00 tot 18:00 uur. De dagen kunnen in overleg met de Nanny eventueel veranderen in andere vaste dagen. Op basis van jouw profiel is een hoger salaris bespreekbaar.

Vacature Nanny in Muiden

Woonplaats gezin: Muiden
Aanvangsdatum: in overleg
Werkuren: 27 uur
Dienstverband: Nanny Dagopvang

Voor een jong en gezellig gezin in Muiden zijn we op zoek naar een ondernemende en ervaren Nanny voor 3 dagen in de week. De focus moet liggen op de verzorging van de kinderen en daarnaast zou het wenselijk zijn als de Nanny voorbereidingen kan treffen voor het avondeten en licht huishoudelijke taken kan verrichten zodat ouders in een opgeruimd huis thuiskomen. Het gaat om de dagen woensdag, donderdag en vrijdag van 8:00-17:00 uur, waarvan de woensdag een must is. Donderdag en/of vrijdag kunnen eventueel omgeruild worden voor een andere dag.

Vacature franchisenemer Overijssel

Woonplaats gezin: overijssel
Aanvangsdatum: zsm
Werkuren: 40 uur
Dienstverband: Franchisenemer

Nanny Service Nederland is op zoek naar een ondernemende franchisenemer voor de provincies Overijssel. Je werkt hierbij voornamelijk vanuit huis als gezinsconsulent.Je herkent jezelf in onze kernwaarden: betrokken, gedreven, enthousiast en oprecht. Je hebt een ondernemende en een commerciële instelling. Je kunt goed plannen en weet prioriteiten te stellen.