Vind hier jouw baan als Nanny.

Bekijk onze actuele kinderopvang vacatures.

We verwelkomen je graag als NSN Nanny!

Bij Nanny Service Nederland vinden wij het erg belangrijk dat onze Nanny’s tevreden zijn. Als onze Nanny’s tevreden zijn werkt dit door in het gezin en zijn de gezinnen ook tevreden. Bij ons bepaal jij je eigen loon en krijg je een vast salaris per maand. Wij denken met jou mee!
Enthousiast geworden? Bekijk hieronder onze Nanny vacatures.  

Nanny opleiding

Heb jij nog niet juiste opleiding? Ook dan kun jij je bij ons inschrijven en direct aan de slag. Bekijk dan onze Nanny opleiding. We bieden een uitgebreid opleidingspakket met begeleiding. 

Vacaturemail

Zie jij niet direct een passende vacature in onderstaande lijst. Schrijf je dan in voor onze vacaturemail en ontvang de nieuwste vacatures direct via de email. 

Heb je verder nog vragen? Kijk ook eens bij onze meest gestelde vragen. Daar vind je zeker het juiste antwoord. Wij zijn erg goed bereikbaar en staan altijd voor je klaar. Naast dat je ons kunt bellen kun je ook een bericht sturen via whatsapp, op onze zakelijke mobiel

Soort Dienstverband
Regio
Werkdagen
Dienstverband:
Regio:
Aantal kinderen:
04
Werkdagen:

Onze actuele vacatures.

Vacature Nanny in Haarlem

Woonplaats gezin: Haarlem
Aanvangsdatum: In overleg
Werkuren: 124 uur
Dienstverband: Nanny Dagopvang

Voor een vrolijk, liefdevol en hecht gezin in Haarlem-Noord staat een Nanny vacature open. Het gezin bestaat uit vader, moeder en een tweeling van 2,5 jaar oud. Ouders zijn op zoek naar een rustige, betrouwbare maar vooral liefdevolle Nanny die drie dagen per week de zorg van ouders wil overnemen. De dagen zijn in overleg. Ouders voeden hun kinderen met veel liefde en passie op. Ouders vinden ruimte voor ontwikkeling belangrijk maar ieder op zijn of haar eigen tempo.

Vacature Nanny in Bloemendaal

Woonplaats gezin: Bloemendaal
Aanvangsdatum: z.s.m.
Werkuren: 89 uur
Dienstverband: Nanny BSO

Voor een liefdevol, sociaal en hecht gezin met 2 kinderen (11 en 7 jaar) zijn wij op zoek naar een ondernemende, flexibele en meedenkende maar vooral lieve Nanny. Als Nanny voor dit gezin geef je de kinderen een fijne tijd na school, help je ouders en ontzorg je waar kan. Als Nanny ben je om 13.00 uur bij het gezin om eerst de honden uit te laten en wat huishoudelijke taken te verrichten. Om 15.00 uur haal je de kinderen uit school met de bakfiets of de auto en kun je in de middag leuke activiteiten ondernemen.

Vacature Nanny in Teteringen

Woonplaats gezin: Teteringen
Aanvangsdatum: 17 april 2023
Werkuren: 28 uur
Dienstverband: Nanny Dagopvang

Voor een gezin in Teteringen staat een Nanny vacature open. Het gezin bestaat uit vader, moeder, een zoon van 2 jaar en een twee-eiige meisjes tweeling van 3 maanden oud. Het gezin is op zoek naar een zorgzame en liefdevolle Nanny mét babyervaring voor 28 uur per week (eventueel met uitbreiding van uren in de toekomst). De kinderen worden drietalig opgevoed, zo spreekt moeder Arabisch met de kinderen en vader Nederlands met de kinderen. Daarnaast spreken ouders de Engelse taal met elkaar. Beide ouders beheersen de Nederlandse taal. Als Nanny voor dit gezin sta je stevig in je schoenen en kun je consequent zijn. Als Nanny wordt er van je verwacht dat je een proactieve houding hebt en ondernemend bent.

Vacature Nanny in Katwijk (in loondienst)

Woonplaats gezin: Katwijk
Aanvangsdatum: Z.S.M.
Werkuren: 30 uur
Dienstverband: Nanny BSO

Voor een gezellig, druk en sociaal gezin in Katwijk aan zee staat een Nanny vacature open. Het gezin bestaat uit moeder, vader, een jongen en twee meiden. Het gezin is op zoek naar een gezellige, liefdevolle maar ook consequente Nanny in loondienst voor 4 dagen (tussen de 25 en 30 uur per week). Dinsdag tot en met vrijdag is een must.

Vacature Nanny in Rotterdam

Woonplaats gezin: Rotterdam
Aanvangsdatum: In overleg
Werkuren: 80 uur
Dienstverband: Nanny BSO

Voor een gezellig, liefdevol gezin in hartje Rotterdam staat een Nanny vacature open. Het gezin bestaat uit vader, moeder en twee dochters van 8 en 6 jaar. Ouders zoeken een pedagogische, ervaren, rustige, consequente maar vooral liefdevolle Nanny voor het liefst maandag, woensdag en donderdag voor gemiddeld 18 uren per week. Andere uren en dagen zijn in overleg mogelijk. Het is een must om een rijbewijs in bezit te hebben maar een auto is niet nodig.

Vacature stagaire marketing en communicatie Haarlem

Woonplaats gezin: Haarlem
Aanvangsdatum:
Werkuren: uur
Dienstverband: Office Manager

Voor in ons kleine team van medewerkers zijn wij per direct op zoek naar een Stagiaire Marketing en Communicatie. Studeer jij marketing en ben je op zoek naar een stage? Laat het ons dan weten. Je werkt vanuit ons kantoor in Haarlem. Wij zitten tegenover het station, goed bereikbaar met de auto en het OV.

Vacature Gezinsconsulent kantoor Haarlem

Woonplaats gezin: Haarlem
Aanvangsdatum:
Werkuren: uur
Dienstverband: Gezinsconsulent

Voor in ons kleine team van medewerkers zijn wij per maart 2023 op zoek naar een Gezinsconsulent. Je hebt een pedagogische opleiding afgerond, daarnaast heb je affiniteit met het werken met kinderen. Jij zoekt een afwisselende baan voor 3-4 dagen per week, 28-32 uren per week. Je werkt vanuit ons kantoor in Haarlem. Wij zitten tegenover het station, goed bereikbaar met de auto en het OV.

Vacature Nanny in Heemstede

Woonplaats gezin: Heemstede
Aanvangsdatum: In overleg
Werkuren: 30 uur
Dienstverband: Nanny Dagopvang

Voor een gezin dat in januari verhuist van Amsterdam naar Heemstede, staat een Nanny vacature open. Het gezin bestaat uit vader, moeder, een jongetje van net twee jaar en nog een jongetje op komst in april. Het gezin is energiek en ze houden erg van gezelligheid. Ouders zijn op zoek naar een Nanny die samen met ouders een team wil vormen en de jongens een fijne, stabiele en warme opvoeding willen bieden. Ouders zijn op zoek naar opvang voor drie dagen per week (dinsdag en donderdag is een must en de derde dag is in overleg). Als Nanny voor dit gezin ga jij er graag even op uit met de kinderen en vind je het belangrijk om de kinderen uit te dagen in hun spel en ontwikkeling.

Vacature Nanny in Assen

Woonplaats gezin: Assen
Aanvangsdatum: in overleg
Werkuren: 87 uur
Dienstverband: Nanny Dagopvang

Voor een warm en actief gezin in Assen staat een Nanny vacature open. Ouders zijn op zoek naar een ondernemende, meedenkende Nanny die de stabiele factor is binnen het gezin. Als Nanny voor dit gezin ga jij er graag even op uit met de kinderen en vind je een stabiel dagritme belangrijk. Het gezin bestaat uit vader, moeder, jongetje van 1,5 en een jongetje op komst (mei 2023). De werkdagen zijn in overleg, 2 vaste dagen per week waarbij 2.5 dag of 3 dagen ook mogelijk is. Welke dagen, dat is bespreekbaar. De tijden zijn van 8:00-18:00 uur.

Vacature Nanny in Hardenberg

Woonplaats gezin: Hardenberg
Aanvangsdatum: in overleg
Werkuren: 10 uur
Dienstverband: Nanny BSO

Voor een liefdevol gezin in Hardenberg staat een Nanny vacature open. Ouders zijn op zoek naar een lieve, flexibele en proactieve Nanny. Ze zoeken een sensitieve Nanny die goed naar het kind kijkt en vandaaruit handelt. Iemand die de behoefte van het kind kan volgen en zijn signalen goed oppikt. Ook vinden ouders het belangrijk dat je niet rookt. Het gezin bestaat uit vader, moeder en een jongetje van 4. De werkdagen zijn maandagmiddag en dinsdagmiddag van 13:00/13:30-17:30/18:00.