Esther

Manager Regio Brabant

Mijn naam is Esther, na mijn studie Gespecialiseerd Pedagogisch Werker ben ik 8 jaar werkzaam geweest in de kinderopvang als Pedagogisch Medewerker op diverse leeftijdsgroepen. Al enige tijd was ik toe aan een geheel nieuwe uitdaging maar wilde ik wel graag mijn pedagogische kennis blijven benutten. Door binnen de kinderopvang branche naar een uitdagende functie te zoeken waarin ik werd uitgedaagd mijzelf te blijven ontwikkelen kwam ik Nanny Service Nederland tegen.

In de vacature voor Regiomanager Brabant vond ik alle aspecten welke ik zocht in mijn uitdaging, en door het warme en persoonlijke contact met Nanny Service Nederland was de keuze snel gemaakt. Vol enthousiasme heb ik voor deze functie gekozen en ben ik gestart als Regiomanager Brabant bij Nanny Service Nederland.
Ik word er blij van om mensen met elkaar te kunnen verbinden, te kunnen luisteren naar iemands wensen en daarbij de perfecte match te vinden en de kwaliteit in de kinderopvang hoog te houden.

Met veel plezier zoek ik voor ouders een passende Nanny, en voor een Nanny een fijn gezin om bij te kunnen werken.

Ben je op zoek naar een lieve professionele Nanny voor jouw gezin in Brabant, of ben jij als Nanny op zoek naar een leuk gezin om voor te mogen werken? Ik help je graag!

team nsn Esther
Mijn werkdagen zijn: Dinsdag, Woensdag, Donderdag