Gwendolyn

Manager Regio Midden Nederland

Mijn naam is Gwendolyn, na mijn studie Marketing (2010) aan de Vrije Universiteit heb ik jarenlang gewerkt in diverse commerciële functies.

Ik kwam erachter dat dit niet meer de voldoening gaf waar ik in een baan naar opzoek was. In 2018 heb ik het roer omgegooid en ben gestart als Regio Manager bij Nanny Service Nederland.

In deze functie kan ik echt een stukje toegevoegde waarde leveren en mensen gelukkiger maken. Al dan niet in het vinden van een super leuke baan, als het vinden van een Nanny die de zorg van ouders uit handen neemt.

Als moeder van 2 kinderen waarvan de ouders beide een drukke baan hebben, weet ik mij goed te verplaatsen in de vraagouders. Maar ook mijn interesse in de pedagogiek, en de ervaring qua opvoeding van mijn eigen kinderen, maakt mij een goede sparringpartner voor de Nanny’s.

Mijn kracht zit in mijn organisatorische vaardigheden, oprechte interesse en inlevingsvermogen, en het snel kunnen schakelen.Ik begeleid ouders en Nanny’s van A tot Z in de regio Utrecht, Overijssel en Gelderland.

Wat Nanny Service Nederland zo bijzonder maakt? Het stukje persoonlijk contact en professionaliteit die wij bieden, en hier draag ik graag aan bij.

Gwendolyn
Mijn werkdagen zijn: Maandag, Woensdag, Donderdag