Marenne

Eigenaresse

In 2012 heb ik Nanny Service Nederland opgericht toen ik merkte dat er behoefte was aan flexibele opvang en een Nanny aan huis voor veel gezinnen een uitkomst is.⁠
Met een Nanny aan huis bieden wij de luxe van kinderopvang met het gemak van thuis.
Wij helpen ouders om hun kind een liefdevolle en stimulerende omgeving te bieden, waarin ze uitgedaagd worden om zich optimaal te ontwikkelen.⁠ In de leeftijd van 0-4 jaren ontwikkelt een kind zich op het gebied van zelfredzaamheid en zelfvertrouwen. Onze Nanny's leveren een bijdrage aan de ontwikkeling van een kind zodat deze een stabiele basis heeft voor de rest van haar/zijn leven.
Wij stimuleren dat onze Nanny's zich pedagogisch blijven ontwikkelen door het aanbieden van webinars, trainingen en NSN- bijeenkomsten. De Nanny maakt echt deel uit van ons NSN team.
Als moeder van 4 jonge kinderen weet ik hoe belangrijk een vast gezicht is. Onze Nanny gaat overdag lekker met de kinderen op pad, naar de speeltuin of de kinderboerderij, en als ik thuis kom hebben de kinderen al gegeten. Zeker in een groot gezin is dit een uitkomst!
team-nsn-marenne
Mijn werkdagen zijn: Maandag, Dinsdag, Donderdag, Vrijdag