Nacht Nanny
Nanny Service Nederland geeft jou je nachtrust terug

Heb je al enige tijd niet goed geslapen?

Een goede nachtrust is voor iedereen belangrijk. Voor jonge ouders is dit niet altijd even makkelijk. Zo kan een baby die veel huilt, ’s nachts voeding nodig heeft of onrustig slaapt jouw slaap verstoren. Ook kun je thuis een dreumes of peuter hebben die gewoon vroeg met de dag begint. Of je hebt een kind dat ziek is en in de nacht extra aandacht nodig heeft. Daarnaast wordt de Nacht Nanny ook vaak ingezet na de geboorte van een tweeling.

1
Nanny's
1
Jaren ervaring
1
Vestigingen
1
Kinderen

Voor één of meerdere nachten

Het is mogelijk om een Nanny aan te vragen voor een of meerdere nachten. De Nacht Nanny zorgt ervoor dat je kind wordt gevoed en wordt verschoond. De Nacht Nanny komt in de avond om 22.00 uur en neemt de zorg voor de kinderen over. Ze zorgt ervoor dat er geknuffeld wordt met wakkere kindjes of voeding wordt gegeven.

Nacht Nanny:  €500,-  per 2 nachten, voor 3 nachten € 700,- (minimale afname 2 nachten). Afhankelijk van het aantal en de leeftijd van de kinderen. Er wordt per aanvraag € 150,00 in rekening gebracht.

Willen jullie samen tijd doorbrengen of is er een feestje?

Het is ook mogelijk om een Nacht Nanny in te zetten als jullie samen een nachtje weg willen of misschien wel meerdere nachten. In overleg met de Nanny kijken wij hoe laat zij aanwezig is en hoeveel uren zij nodig is. We bespreken de werkzaamheden en het is mogelijk om van te voren kennis te maken met de Nanny.

Interesse in een Nacht Nanny met een slaapconsult?

Klik hier en laat uw gegevens achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

Slaapconsult in combinatie met een nacht Nanny.

Nanny Service Nederland en Bureau van Slaap bieden de ideale oplossing van een slaapcoachingstraject in combinatie met een Nacht Nanny.
Hierin bieden wij het pakket Compleet aan, van Bureau van slaap, samen met een Nacht Nanny van ons.
Het traject duurt ongeveer 3 weken waarin Marijke van Bureau van Slaap een slaapanalyse maakt met een stappen plan. Tijdens deze 3 weken wordt er 2 a 3 keer per week een Nacht Nanny ingezet.

Wij werken met gekwalificeerde nanny's.

Onze Nacht Nanny’s zijn gekwalificeerd om te werken in de kinderopvang. Zij hebben ervaring, een VOG en een EHBO diploma. Daarnaast zijn er referenties op te vragen. De meeste Nanny’s zijn als Nanny aan huis structureel werkzaam bij een gezin.

Geïnteresseerd in een Nacht Nanny? Neem dan contact met ons op of bekijk onze tarieven.