Nacht Nanny
Een nanny aan huis, maar dan ‘s nachts

Slapen jullie al een tijdje niet lekker?

Een goede nachtrust is enorm belangrijk, maar voor jonge ouders niet altijd vanzelfsprekend. Een baby die ’s nachts regelmatig huilt om voeding of een peuter die de dag graag vroeg begint is niet ideaal voor jullie nachtrust.

De Nacht Nanny is ook in te zetten na geboorte van een tweeling of wanneer jullie een ziek kind hebben die ’s nachts wat extra aandacht verdient.

Samen een nachtje weg?

De Nacht Nanny is ook een uitkomst voor als jullie er samen even tussenuit willen. De kinderen blijven veilig en vertrouwd in hun eigen omgeving, terwijl jullie genieten van wat quality time.

Van tevoren maken jullie kennis met de Nanny en worden de wensen en werkzaamheden besproken.

Voor één of meerdere nachten

Een Nacht Nanny is aan te vragen voor één of meerdere nachten. De Nacht Nanny neemt de volledige zorg voor de kinderen over, knuffelt met ze en zorgt indien nodig voor voedmomenten.

Kosten

Kosten: €500,- per 2 nachten, €700,- voor 3 nachten. De kosten zijn afhankelijk van het aantal kinderen en hun leeftijd.

Per aanvraag brengen wij €150,- in rekening. Meer nachten is op aanvraag.

Slaapt jullie kind onrustig?

Samen met Bureau van Slaap bieden wij een slaapconsult aan, in combinatie met een Nacht Nanny.

In een traject van 3 weken worden een slaapanalyse en stappenplan gemaakt om voor een betere nachtrust te zorgen. Tijdens deze 3 weken wordt er 2 à 3 keer een Nacht Nanny ingezet.

Leuk dat je contact op wil nemen!

Wanneer je je gegevens hieronder invult nemen we zo spoedig mogelijk contact me je op!

Voornaam*
Achternaam*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Vragen of opmerkingen:*