Nanny Exclusief
Nanny Exclusief voor ouders die graag ontzorgt willen worden

Nanny Exclusief

Nanny Exclusief is er exclusief voor jouw gezin vanaf 30 uren per week. Vaak spreken de Nanny’s een tweede taal en hebben zij ervaring in het buitenland opgedaan. De Nanny Exclusief ontzorgt ouders met afspraken voor de kinderen (dokter, tandarts, speelafspraken, sporten), stuurt de huishoudelijke hulp aan, aanwezig tijdens/ organiseren kinderfeesten, gesprekken voor school in plannen, koken, boodschappen en huishoudelijke werkzaamheden. Zij denkt mee en vooruit met het gezin en is organisatorisch sterk. In overleg kan de Nanny Exclusief mee tijdens vakanties

1
Nanny's
1
Jaren ervaring
1
Vestigingen
1
Kinderen

Naast dat we regelmatig contact met elkaar hebben over de wensen en behoeftes verzorgen wij het hele traject van werving en selectie over de overeenkomst tot inschrijving in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen. Samen met de Nanny wordt de Risico Inventarisatie Veiligheid en Gezondheid uitgevoerd. De Nanny wordt begeleid bij het behalen en herhalen van de cursus EHBO voor kinderen en het aanvragen van de VOG.

Tijdens de samenwerking wordt er regelmatig geëvalueerd met zowel het gezin als de Nanny. De Nanny wordt ondersteund door diverse trainingen en pedagogisch begeleid. Daarnaast komen wij 2 keer per jaar op bezoek bij het gezin aan huis en voeren jaarlijks de Risico Inventarisatie uit.

 

Team van Nanny's

De Nanny vormt een team met de rest van onze werkende Nanny’s zodat zij elkaar kunnen vervangen in geval van ziekte en vakantie. Bij Nanny Exclusief ondersteunt Nanny Service Nederland kosteloos bij het zoeken van een vervanger.

De Nanny Exclusief geeft de voorkeur aan werken in loondienst, maar kan in overleg werken volgens de regeling dienstverlening aan huis.

Vul snel ons interesseformulier in en 

Video afspelen