Nanny Exclusief
Een Nanny aan huis vanaf 30 uur per week

Volledige ondersteuning in het gezin

Onze Nanny Exclusief is er exclusief voor jullie gezin, vanaf 30 uur per week. Dit type Nanny is organisatorisch sterk en biedt volledige ondersteuning in jullie gezin.

Zij ondersteunt in:

  • Afspraken voor de kinderen (denk aan dokter, tandarts, sporten, spelen bij vriendjes/vriendinnetjes);
  • Aansturen van de huishoudelijke hulp;
  • Het organiseren van kinderfeestjes;
  • Inplannen van gesprekken op school.

     

Veel van onze Nanny’s spreken een tweede taal en hebben ervaring opgedaan in het buitenland. Ook kan de Nanny, indien gewenst, mee op vakanties.

Wij verzorgen het gehele traject voor het vinden van de juiste nanny voor jullie gezin. Wij brengen jullie wensen en behoeften in kaart en verzorgen de werving en selectie van een geschikte Nanny.

Nanny's
1
Jaren ervaring
1
Vestigingen
1
Kinderen
1

Hoe werkt het?

Wij zorgen, aan de hand van jullie wensen, voor de gehele werving en selectie van een geschikte Nanny. Is er een match? Dan schrijven wij jullie Nanny in bij het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen, doen we de Risico Inventarisatie Veiligheid en Gezondheid en zorgen wij ervoor dat de Nanny in het bezit raakt van een VOG en EHBO-certificaat.

Tijdens de samenwerking evalueren we regelmatig met zowel Nanny als jullie. Jaarlijks komen wij 2 keer op bezoek om de Risico Inventarisatie opnieuw uit te voeren. De Nanny volgt regelmatig trainingen om up to date te blijven.

Het dienstverband

Bij Nanny Exclusief gaat de voorkeur naar een loondienstverband. In overleg kan gewerkt worden volgens de Regeling Dienstverlening aan Huis. De nanny werkt dan max. 4 dagen en jullie betalen dan geen sociale lasten en premies voor de Nanny.