Nanny in loondienst: de ideale oplossing voor ondernemersgezinnen

Nanny in loondienst bij jouw bedrijf

Een Nanny in loondienst zal jouw gezin volledig ontzorgen. Veel Nanny’s willen graag in loondienst werken. Ze zijn dan helemaal commited aan jouw gezin en je kunt alle dagen en uren onderling vastleggen. De Nanny is bij het gezin in dienst, waarbij het doel is ouders te ontzorgen. Leuke activiteiten met de kinderen, knutselen, voorlezen of lekker naar buiten, de Nanny zorgt voor een leuke dag. Maar ook koken voor de kinderen, boodschappen doen en licht huishoudelijke werkzaamheden, ze kan het allemaal.

 In de ochtend is zij al vroeg in de weer om het ontbijt klaar te zetten en de kinderen klaar te maken voor school. Zodra de broodtrommels zijn gevuld brengt de Nanny hen weg. Thuis zal zij met de kinderen die dagopvang hebben leuke activiteiten ondernemen en er ondertussen voor zorgen dat het huishouden door draait. Als ouders thuis komen van hun werk hebben de kinderen gegeten en is het huis aan kant. 

Wat zeggen andere ouders en Nanny’s van Nanny bij Nanny Service Nederland? Bekijk de ervaringen van andere ouders en Nanny’s.

1
Nanny's
1
Jaren ervaring
1
Vestigingen
1
Kinderen

Tijdens een intake gesprek bespreken wij jullie wensen en eisen. We bespreken waar je tegenaan kunt lopen bij het in dienst nemen van een Nanny in loondienst en we vertalen jullie wensen naar een wervende vacaturetekst. Deze vacaturetekst zetten we uit, nadat we die aan het gezin hebben voorgelegd.

Tijdens de selectie van een Nanny in loondienst hebben wij een selectiegesprek met passende Nanny’s. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies waar wij op moeten letten. We leggen de Nanny meerdere casussen voor en winnen een referentie in. Ieder selectiegesprek wordt met ouders besproken en wij begeleiden in de kennismakingen. Pas als zowel de Nanny als het gezin enthousiast zijn en met elkaar willen samenwerken, spreken wij van een match. 

Meer weten? Vul een interesseformulier in en we nemen contact met je op.

Een Nanny in loondienst bij je eigen onderneming

De Nanny in loondienst blijven wij begeleiden en hierdoor zal zij aanwezig zijn bij NSN bijeenkomsten, waar verschillende workshops worden aangeboden.  Al voor zij start krijgt zij meerdere cursussen aangeboden en doorloopt de Nanny de inwerkmodule.

Wij blijven het gezin ondersteunen en er wordt jaarlijks geëvalueerd met zowel de Nanny als het gezin. De Nanny in loondienst blijft onderdeel van de intervisiegroepen van NSN en met andere Nanny’s in contact. Ook zoeken wij vervanging als de Nanny ziek of afwezig is. 

Nog vragen? Kijk eens bij onze veel gestelde vragen. 

Nanny in loondienst

Wil je graag recht op kinderopvangtoeslag?

Bij een gekwalificeerde Nanny in loondienst is het mogelijk om kinderopvangtoeslag aan te vragen. De Nanny werkt dan volgens de wet kinderopvang en het huis wordt geïnspecteerd door de GGD. De administratie en uitbetaling van het loon verloopt dan via ons. Als ouders betaal je dan de sociale lasten, waardoor de Nanny bij jullie in loondienst kan. 

Kijk dan bij onze service Nanny Exclusief.