Nanny in loondienst

Ideaal voor ondernemersgezinnen

Als ondernemers hebben jullie het vaak druk. Jullie runnen een bedrijf, maar de kinderen hebben ook aandacht en zorg nodig en het vinden van goede kinderopvang is een uitdaging. Wat dachten jullie van een Nanny in loondienst?

Zij komt dan op de loonlijst van jullie bedrijf en is er uitsluitend voor jullie gezin, waardoor jullie volledig worden ontzorgd en het biedt een hoop flexibiliteit. De Nanny is er altijd om de kinderen in hun vertrouwde omgeving op te vangen en jullie kunnen alle gewenste uren en dagen onderling afstemmen.

Een Nanny in loondienst kan in loondienst via een eigen onderneming of via de payroll organisatie waarmee wij samenwerken. 

Wat doet een Nanny in loondienst allemaal?

De Nanny is er al vroeg bij om het ontbijt klaar te zetten voor de kinderen en hen klaar te maken voor school. Ze brengt ze weg, haalt ze op en doet allerlei leuke activiteiten met ze, zoals knutselen, voorlezen, en lekker buitenspelen. Ook kookt ze voor de kinderen, doet ze verschillende licht huishoudelijke taken en helpt ze bij het organiseren van bijvoorbeeld kinderfeestjes. Zij zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt als jullie er niet zijn. 

Ze is echt de rechterhand van jullie gezin. Zo kunnen jullie je aandacht aan het ondernemen besteden en bij thuiskomst lekker ontspannen.

Hoe werkt het?

Voordat jullie een Nanny in loondienst nemen, gaat er een goede voorbereiding en selectie vooraf. Arbeidsvoorwaarden- en afspraken worden vastgelegd en ook bepaalde fiscale en juridische zaken worden meegenomen.

Er komt dus best wel wat bij kijken, daarom ondersteunen wij jullie in dit hele proces. Onze ervaren gezinsconsulenten stellen een functieprofiel op, selecteren geschikte kandidaten en waarborgen alle afspraken. Wij winnen minimaal 2 referenties is en begeleiden de nanny bij het aanvragen van een VOG (Verklaring omtrent gedrag) en het behalen van een EHBO diploma. 

Gedurende de periode dat de Nanny bij jullie in loondienst is evalueren we jaarlijks met elkaar. 

Eisen voor onze Nanny's

Al onze Nanny’s worden zorgvuldig geselecteerd op basis van ervaring, opleiding en persoonlijkheid. Zij zijn pedagogisch opgeleid en uitstekend in de omgang met kinderen.

Wij begeleiden onze Nanny’s voortdurend en organiseren geregeld bijeenkomsten met workshops, webinars en trainingen voor hen.

Benieuwd naar de ervaringen met onze Nanny’s? Je leest ze hier.