Wat zeggen onze gezinnen en NSN Nanny's.

Onze Nanny's en gezinnen aan het woord.

Wat zeggen onze gezinnen en onze Nanny’s over het werken als Nanny’s, de dienstverlening van onze organisatie. Klik op de review om deze te lezen. Heb je vragen?Neem dan gerust contact op!

Firoza,

nanny

te Den Haag

Bij Nanny Service Nederland weet ik waar ik aan toe ben. Er wordt duidelijk met mij gecommuniceerd en ik zie dat de medewerkers zich inzetten om er samen uit te komen. Ze zijn goed bereikbaar zowel telefonisch als via de mail. Dit werkt prettig voor mij.

Karin,

nanny

te Utrecht

Werken voor Nanny Service Nederland is erg fijn je wordt gewaardeerd voor je werk en inzet.Er wordt goed gekeken welk gezin er bij je past en werken met kinderen is erg leuk.

Marleen,

nanny

te Driebergen

Werken als Nanny geeft je alle vrijheid om in de eigen vertrouwde leefomgeving van het kind, een hele fijne band op te bouwen met zowel kind als ouders. Het is zo leuk om het kind zich te zien ontwikkelen en daarin een stimulerende rol te vervullen. Lekker spelen in de eigen achtertuin, tochtjes maken door de natuur.

Alice,

nanny

te Utrecht

Ik heb via verschillende bureaus gewerkt, maar ben heel erg blij met NSN. Vooral de persoonlijkheid en het contact vind ik heel fijn. Er word gewerkt vanuit het gevoel en met plezier en dat merk je terug in alles. Het hart voor het werk merk je zowel bij de ‘collega’ nanny’s als bij de werknemers van NSN en dat waardeer ik heel erg.

Chloë,

nanny

te Utrecht

Het werken als nanny is erg leuk! Elke dag is anders en hierdoor is het nooit saai. Voordat je als nanny begint, word je goed begeleid in wat het precies inhoudt en wat je hiervoor nodig hebt.

Irene,

nanny

te Haarlem

Prima begeleiding en communicatie tussen coach, Nanny en ouders! Je kunt met al je vragen altijd terecht!

Wil je ook schrijven voor Nanny Service Nederland?

Klik hier laat je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact op!