Wat zeggen onze gezinnen en NSN Nanny's.

Onze Nanny's en gezinnen aan het woord.

Wat zeggen onze gezinnen en onze Nanny’s over het werken als Nanny’s, de dienstverlening van onze organisatie. Klik op de review om deze te lezen. Heb je vragen?Neem dan gerust contact op!

Evelien,

gezin

te Rotterdam

Nanny Service heeft ons goed kunnen helpen met het vinden van een nieuwe nanny, en dat terwijl we hele specifieke wensen hadden! Ze zijn altijd vriendelijk en reageren snel. De nanny is uiteindelijk snel gevonden. Nanny service zorgt ervoor dat de nanny goed is opgeleid, en er zijn voldoende momenten om kennis te maken zodat je kan voelen of de nanny bij je gezin past

Irene,

nanny

te Rotterdam

Nanny service Nederland is een fijn bureau. Ze stimuleren je te groeien in ons vak als professional. Ze reageren snel op je vragen en helpen waar ze kunnen. Ik ben blij dat ik de samenwerking in mei ben aangegaan!

Familie Frijters,

gezin

te Utrecht

Snel en effectief gewerkt. Fijne begeleiding in elke stap. Nuttig voor een druk gezin zoals dat van ons. Zeker een aanrader

Zsuzsa,

nanny

te Ermelo

Al bijna 2 jaar werk ik met veel plezier voor Nanny Service Nederland. Regelmatig krijgen we de mogelijkheid om leuke, leerzame masterclasses bij te wonen.

Lara,

nanny

te Rijswijk

Ik werk inmiddels al bijna 6 jaar via NSN en dat doe ik nogsteeds met veel plezier. Als er een keer iets voorvalt zijn ze er altijd om mee te denken en voor een oplossing te zorgen. Ze stimuleren de nannys ook om zich blijven te ontwikkelen zodat wij de beste zorg kunnen geven aan de kids voor wie wij mogen zorgen.

Familie Joubert,

gezin

te Bilthoven

Heel fijne, bekwame service. Helder en correct, snel contact en snel zaken voor elkaar. Dankjewel NSN!

Wil je ook schrijven voor Nanny Service Nederland?

Klik hier laat je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact op!

Leuk dat je contact op wil nemen!

Wanneer je je gegevens hieronder invult nemen we zo spoedig mogelijk contact me je op!

Voornaam*
Achternaam*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Vragen of opmerkingen:*