Wil jij Nanny worden en heb je niet de juiste opleiding?
Nanny Service Nederland biedt jou een opleiding tot gekwalificeerde Nanny aan huis.

Opleiding tot Nanny in 4-6 maanden

Ben je nog geen Nanny, maar heb je wel oppas ervaring? Volg dan onze Nanny opleiding en word een gekwalificeerde Nanny aan huis. Wij zoeken voor jou een gezin waar je werkervaring op kunt doen en uiteindelijk kunt blijven als Nanny aan huis.

Onze gezinsconsulenten begeleiden jou van het begin tot het eind, tijdens jouw opleiding en erna. Wij kunnen je in contact brengen met andere Nanny’s die net als jij, dezelfde opleidingen volgen. Zodra je bent gestart met werken hebben wij regelmatig contact met jou en begeleiden wij jou tijdens het werk.

Ga hier naar onze partner pagina met de diploma route

 

Laat hier je gegevens achter voor de Nanny opleiding!

1
Diploma
1 %
Gekwalificeerd
1
Maanden Opleiding
1 %
Vergoeding

Opleidingseisen

  • Je bent 18 jaar of ouder.
  • Je spreekt en schrijft Nederlands.
  • Je voldoet aan de wettelijke toelatingseis. Klik hier voor meer informatie over vooropleiding en toelating tot mbo niveau 2.
  • Je hebt voldoende praktijkervaring met alle aspecten waar een gastouder mee te maken krijgt. Controleer voor goed of je ervaring hebt met alle aspecten van het gastouderschap. Klik hier voor een omschrijving van de praktijkervaring die je nodig heeft. 
  • Je hebt minimaal 2 jaar kinderen opgevoed en je hebt het afgelopen jaar minimaal 100 uur praktijkervaring opgedaan met oppassen op andere kinderen.
  • Als je zelf geen kinderen hebt opgevoed heb je in de afgelopen twee jaar minimaal 400 uur praktijkervaring opgedaan, waarvan tenminste 100 uur in het afgelopen jaar

Startdata, duur en locatie opleiding

Het is het hele jaar door mogelijk om te starten met de Nanny opleiding. Je kunt dus beginnen op een moment dat jou uitkomt.

Duur
De duur van de opleiding hangt af van jouw eigen tempo. Je krijgt maximaal 8 maanden de tijd om het hele programma te doorlopen, maar we zien dat snelle kandidaten hun diploma vaak al in enkele weken binnenhalen. Gemiddeld duurt de opleiding 3-5 maanden.

Locaties
De schriftelijke examens voor Gastouder vinden plaats in Assen, Diemen, Geldermalsen, Roermond, Zoetermeer en Zutphen.
De centrale examens Nederlands en rekenen vinden plaats bij ROC Rivor in Tiel.

Video afspelen

De opleidingskosten

Wij bieden jou een opleidingspakket inclusief :
– begeleiding van een gezinsconsulent
– VOG, en EHBO cursus
– online trainingen 
– intervisiegroep met andere Nanny’s in opleiding
voor in totaal € 1750,-

Na het ontvangen van jouw diploma kunnen wij jou inschrijven in het Landelijk Register Kinderopvang. Hierdoor hebben ouders recht op kinderopvangtoeslag! 

Tip Wist je dat je nu €1000,- vergoed kunt krijgen, via het STAP-budget? Zo kost de opleiding jou maar de helft! 

 

Ja, ik heb interesse in de Nanny opleiding!

Leuk dat je er over nadenkt om te beginnen met de opleiding tot Nanny! Wanneer je je gegevens hieronder invult nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Voornaam*
Achternaam*
Woonplaats*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en privacy policy*