Hoe werken wij?

Gaan jullie voor een Nanny aan huis? Goede keuze!

Nadat jullie het interesseformulier invullen, nemen wij telefonisch contact op. Wij delen de volledige werkwijze met jullie en geven aan wat de maandelijkse kosten zullen zijn.

Zodra alles duidelijk is, stellen wij een bemiddelingsovereenkomst op. Na het tekenen hiervan volgt een intakegesprek om jullie wensen te bespreken en onze werkwijze verder toe te lichten.

Werkwijze
1
Jaren ervaring
1
Vestigingen
1
Contactpersoon
1

Hoe kiezen wij de juiste Nanny voor een gezin?

Na de intake zetten wij een vacature uit op basis van jullie wensen. Geschikte nanny’s nodigen we uit voor een uitgebreid selectiegesprek. Zodra we een passende Nanny vinden, plannen we een kennismakingsgesprek met jullie in. Klikt het? Dan kunnen ook de kinderen kennismaken met de nanny, gevolgd door een ochtend of middag meedraaien. Klikt het ook met de kids? Dan hebben jullie een Nanny!

De overeenkomst

Zodra de match met de nanny er is, is het tijd om de overeenkomst te tekenen. Dit doen we bij jullie thuis. Tijdens deze afspraak voert één van onze medewerkers ook de Risico Inventarisatie Veiligheid en Gezondheid uit en wordt de protocollenmap besproken.

Wij melden de Nanny vervolgens aan in het Landelijk Register Kinderopvang en dienen de documenten in bij de gemeente. In de eerste 8-10 weken dat jullie Nanny aan huis bij jullie start, vindt een inspectie plaats van de GGD.

De Nanny vraagt, indien ze deze nog niet heeft, zelf haar VOG aan en behaalt haar EHBO-certificaat.

Uw persoonlijke gezinsconsulente zorgt dat de inschrijving in het LRKP snel en vlekkeloos verloopt. Vragen? Neem gerust contact op!

Waarom kies je voor ons?

  • Zeer uitgebreide screening en een relevante referentie;
  • Uitgebreide inwerkmodule voor iedere Nanny;
  • Onze gezinsconsulenten hebben regelmatig contact met nanny en gezin;
  • Regelmatig studiedagen om de Nanny’s up to date te houden;
  • Jaarlijkse bijeenkomst voor alle ouders en Nanny’s met een workshop van How2Talk2Kids;
  • Wij zijn altijd bereikbaar.