De tarieven van kinderopvang aan huis.

Diverse diensten met verschillende tarieven?

Nanny Deluxe met recht op kinderopvangtoeslag

Eenmalige bemiddelingsfee
Hiervoor verzorgen wij een uitgebreide intake (op dit moment via video bellen)  Na de intake gaan wij de vacature uitzetten gebaseerd op de wensen van het gezin. Geschikte Nanny’s worden uitgenodigd voor een uitgebreid selectiegesprek en voorgesteld. Bij een kennismaking regelen wij het kennismakingsgesprek en winnen wij een referentie in. Daarnaast regelen wij de VOG en de EHBO van de Nanny en verzorgen wij de aanmelding bij de gemeente om kinderopvangtoeslag te kunnen aanvragen.

Wil je met jouw Nanny overstappen naar ons bureau, dan betaal je geen eenmalige kosten.

Services zonder kinderopvangtoeslag

 
  • Evenementen Nanny: € 29,95 per uur met € 150,- aanvraag kosten. Offerte op maat met knutselkoffer en schmink.
  • Nacht Nanny: €500,-  per 2 nachten, voor 3 nachten € 700,- (minimale afname 2 nachten). Afhankelijk van het aantal en de leeftijd van de kinderen. Er wordt per aanvraag € 150,00 in rekening gebracht.

Nanny in loondienst.

Wil je de Nanny Deluxe of Nanny Exclusief in loondienst? Ook dat kan! 
 
Veel Nanny’s willen graag in loondienst werken. Ze zijn dan helemaal commited aan jouw gezin en je kunt alle dagen en uren onderling vastleggen. De Nanny is bij het gezin in dienst, waarbij het doel is ouders te ontzorgen. Leuke activiteiten met de kinderen, knutselen, voorlezen of lekker naar buiten, de Nanny zorgt voor een leuke dag. Maar ook koken voor de kinderen, boodschappen doen en licht huishoudelijke werkzaamheden, ze kan het allemaal.