De tarieven van kinderopvang aan huis.

Diverse diensten met verschillende tarieven?

Nanny Deluxe met recht op kinderopvangtoeslag

Eenmalige bemiddelingsfee
Hiervoor verzorgen wij een uitgebreide intake en zetten wij de vacature uit gebaseerd op de wensen van het gezin. Wij hebben een uitgebreide screeningsprocedure, regelen het kennismakingsgesprek en winnen een referentie in. Wij regelen de VOG, de EHBO en verzorgen de aanmelding bij de gemeente om kinderopvangtoeslag te kunnen aanvragen.

Onze all-in tarieven voor een Nanny aan huis liggen tussen de €19,50 en € 24,00 per uur. Dit hangt af van de hoeveelheid kinderen en of het gaat om dagopvang of BSO opvang. 

Wil je met jouw Nanny overstappen naar ons bureau, dan betaal je geen eenmalige kosten.

Services zonder kinderopvangtoeslag

 
  • Evenementen Nanny: € 29,95 per uur met € 150,- aanvraag kosten. Offerte op maat met knutselkoffer en schmink.
  • Nacht Nanny: €500,-  per 2 nachten, voor 3 nachten € 700,- (minimale afname 2 nachten). Afhankelijk van het aantal en de leeftijd van de kinderen. Er wordt per aanvraag € 150,00 in rekening gebracht.

Nanny in loondienst.

Wil je de Nanny Deluxe of Nanny Exclusief in loondienst? Ook dat kan! 
 
Veel Nanny’s willen graag in loondienst werken. Ze zijn dan helemaal commited aan jouw gezin en je kunt alle dagen en uren onderling vastleggen. De Nanny is bij het gezin in dienst, waarbij het doel is ouders te ontzorgen. Leuke activiteiten met de kinderen, knutselen, voorlezen of lekker naar buiten, de Nanny zorgt voor een leuke dag. Maar ook koken voor de kinderen, boodschappen doen en licht huishoudelijke werkzaamheden, ze kan het allemaal.

Nanny Service Nederland Actie 2022

Als jij je samen met jouw Nanny bij ons inschrijft, ontvang je 50% korting op de bemiddelingskosten. Wij komen bij je langs en verzorgen de volledige aanmelding van de Nanny. Daarnaast verzorgen wij de aanvraag van de VOG en de EHBO van de Nanny en checken we haar referenties. Vraag naar de voorwaarden.

Onze all-in advies tarieven per gezin, voor Nanny Deluxe (met recht op kinderopvangtoeslag) liggen gemiddeld rond de €19,50 per uur (afhankelijk van de hoeveelheid kinderen) Vul nu een interesseformulier in of neem contact met ons op!