Veelgestelde vragen
Welke vragen stellen onze ouders ons?

Is iets nog niet helemaal duidelijk?

Misschien staat jouw vraag met het antwoord hieronder. Je mag ons uiteraard ook altijd bellen of mailen.

Wanneer jullie met de huidige Nanny willen overstappen naar Nanny Service Nederland, nemen wij contact op met de Nanny. Wij nodigen haar uit op kantoor om de procedure door te nemen, verzorgen alle benodigde documenten en doen de inschrijving bij de gemeente.

Wij rekenen een bemiddeling fee voor het verzorgen van de werving, selectie en de juiste inschrijvingen. Daarnaast begeleiden wij zowel de Nanny als de ouders doorlopend tijdens de samenwerking.

Het duurt zo’n 8-10 weken totdat wij een registratienummer van het LKRP ontvangen. Wanneer de nanny een VOG en EHBO-certificaat heeft, kan dit het proces versnellen.

Ja, jullie kunnen met terugwerkende kracht kinderopvangtoeslag ontvangen. Hierbij is de inschrijving in het LKRP leidend. Vanaf het moment dat de inschrijving compleet is, is kinderopvangtoeslag mogelijk. Houd er rekening mee dat de kinderopvangtoeslag binnen 3 maanden na het starten van de opvang aangevraagd dient te worden.

Wij adviseren een tarief tussen de €15,- en €20,-. Via onze handige tool kunnen jullie zelf berekenen wat een Nanny netto kost.

Een Nanny moet in het bezit zijn van een diploma van een kindgerichte opleiding, een VOG (niet ouder dan 2 maanden), een EHBO-diploma en een geldig legitimatiebewijs. Wij ondersteunen de Nanny altijd in het verkrijgen van de juiste documenten.

De Nanny heeft recht op 4 weken doorbetaalde vakantie en 6 weken loon bij ziekte (tenminste 70% van het loon). Indien jullie nanny als zzp’er werkt, gelden deze rechten niet. In overleg met jullie Nanny bespreken jullie eventuele andere afspraken. Wij kunnen hierin altijd ondersteunen.