Kinderopvang aan huis heeft diverse voordelen voor ouders en kind

Voordelen van een Nanny aan huis

De opvang verzorgen voor je kind en of kinderen is vaak een complex proces. Uiteindelijk willen alle ouders het beste voor hun kinderen. De voordelen van het opvangen van uw kind in jouw eigen huis zijn uitgebreid. We hebben de voordelen hier op een rijtje gezet.

  • Jouw kind thuis in zijn of haar vertrouwde omgeving, met zijn of haar eigen spullen en zijn of haar eigen bed
  • Je hoeft jouw kind niet te halen of te brengen
  • Jouw kind kan dagelijks naar buiten samen met de Nanny
  • Een vast gezicht voor jouw kind
  • Mogelijkheid tot extra opvang in avonduren of in het weekend
  • Persoonlijke aandacht voor jouw kind
  • Opvangwensen af te stemmen met jouw eigen Nanny
  • De Nanny kan licht huishoudelijke taken verzorgen, boodschappen doen en een maaltijd koken
  • Je kunt een Nanny en dus de kosten, delen met een vriend of vriendin. De Nanny biedt dan opvang aan kinderen van meerdere gezinnen.

Nanny en kinderopvangtoeslag

Wij begrijpen dat kinderopvang een belangrijke investering is voor gezinnen. Daarom bieden wij ouders de kans om financiële ondersteuning te ontvangen van de overheid. Met kinderopvangtoeslag kunnen de kosten van de kinderopvang aanzienlijk worden verminderd, waardoor het voor jou als ouder veel betaalbaarder wordt.

Bij Nanny Service Nederland nemen we het aanvraagproces voor kinderopvangtoeslag serieus. We staan klaar om je te begeleiden bij elke stap van de aanvraag, zodat je het maximale bedrag kunt ontvangen waar je recht op hebt. We begrijpen dat het indienen van de aanvraag soms ingewikkeld kan lijken, maar maak je geen zorgen, we zijn er om je te helpen!

Kies voor hoogwaardige kinderopvang én de mogelijkheid om kinderopvangtoeslag aan te vragen bij Nanny Service Nederland. Geef je kind de beste zorg en geniet van de financiële voordelen die het met zich meebrengt.

Gina, Nanny in Amstelveen
Lees verder
Fijne organisatie om voor te werken, Laagdrempelig aanspreekcultuur en fijn managementteam.
Alice, Nanny in Utrecht
Lees verder
Ik heb via verschillende bureaus gewerkt, maar ben heel erg blij met NSN. Vooral de persoonlijkheid en het contact vind ik heel fijn. Er word gewerkt vanuit het gevoel en met plezier en dat merk je terug in alles. Het hart voor het werk merk je zowel bij de ‘collega’ nanny’s als bij de werknemers
Karin, Nanny in Haarlem
Lees verder
Ik ben Nanny bij jullie per september 2018, tot dusver ben ik tevreden. De communicatie verloopt prima. De studiedag vond ik erg leuk en leerzaam en gezellig zo onderling.
Marjolein, Nanny in Amsersfoort
Lees verder
Fijne organisatie om voor te werken. Met een betrokken regiomanager!
Previous
Next